Drage čitateljke i čitaoci!

Ako Vas do sada nismo izneverili, i ako ste zainteresovani i vidite potrebu za daljnjim izlaženjem online časopisa „Novog Plamena“, molimo Vas da nam, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognete!

„Novi Plamen” je nakon sedam godina izlaženja u štampanoj formi, od maja 2016. postao online časopis, i (kako barem tvrdi članak o časopisu u beogradskom dnevnom listu „Danas“) „dosad se etablirao kao jedini časopis levice na čitavom prostoru bivše Jugoslavije, uspevši da okupi neka od najeminentnijih intelektualnih imena iz svih bivših republika bivše države. Time je postao faktor koji prikuplja razasute dragulje među južnoslovenskom inteligencijom oko, jednostavno rečeno, ideje jedne humanije civilizacije“.

Takođe, već duže vreme imamo i jednu od najvećih i najaktivnijih facebook zajednica od svih progresivnih medija u regionu (preko deset hiljada članova na pageu i grupi „Novog Plamena“).

Međutim, potrebna nam je pomoć za daljnje funkcionisanje, i zato se obraćamo vama, čitateljkama i čitaocima, zbog kojih i postojimo, da nam pomognete i da našu reč i naše ime pronosite i prenosite drugim potencijalnim čitateljima i donatorima. Svaka finansijska pomoć je dobrodošla!

Nekada su levi časopisi, velikim slovima, negde u uglu, pozivali svoje čitatelje na sledeći način: „SOCIJALISTIMA JE DUŽNOST POMAGATI SVOJU ŠTAMPU“, pa vas i mi jednako tako pozivamo da nam pomognete, jer „Novi Plamen“ jeste i želi nastaviti biti strateški forum disidentskih i stvaralačkih snaga otpora diktaturi kapitala i njenom divljačkom vremenu.

Svoje dobrovoljne priloge možete uplatiti na sledeći pay pal račun: